FestivalConnect is opgezet door twee jonge ondernemers uit ‘s-Hertogenbosch met een passie voor evenementen. Al op de middelbare school waar zij elkaar leerden kennen spraken zij af om ooit eens samen een bedrijf op te richten. Niet alleen vanwege de hechte vriendschap, maar zeker ook vanwege de aanvullende kwaliteiten. In 2017 was het eindelijk zover en zag FestivalConnect het levenslicht!

Op jonge leeftijd waren zij al bezig met ondernemen en organiseren (o.a. van evenementen), wat bijvoorbeeld geresulteerd heeft in een succesvol meerdaags evenement onder de rook van Den Bosch, maar ook in een restaurant dat ’s avonds werd omgetoverd in een heuse Club.

Na hun studies, gingen beiden braaf in het bedrijfsleven aan de slag om daar hun sporen te verdienen. Dat leverde een aantal jaren genoegdoening op, maar de behoefte om een eigen/ groter stempel te drukken werd echter alsmaar sterker na dienstverbanden bij diverse multinationals. Tijdens (semi) serieuze gesprekken ging het ook nooit over dat werk, maar altijd over de nieuwe ideeën en projectjes on-the-side.

Met al deze ervaringen op zak achten zij de tijd nu rijp om de relatief jonge evenementenbranche open te breken!

They proudly present to you: