Onze site is geoptimaliseerd voor desk-/laptop. Als browser adviseren wij Google Chrome.

NEE, absoluut niet! FestivalConnect werkt voor iedereen die feesten of evenementen organiseert. Van tuinfeest tot bruiloft en van bedrijfsevenement tot festival. Probeer het zelf en ervaar het gemak!

Ja, dat kan! Ga naar ons contactformulier en geef een korte toelichting op je verzoek. Wij zullen het dan intern bespreken en komen er binnen een paar dagen bij je op terug!

Je hebt een uniek e-mailadres nodig om je account aan te maken. Voor je tweede account moet je dus een ander e-mailadres gebruiken. Laat het ons even weten wanneer dit een probleem oplevert want dan helpen wij je daar graag mee.

Deze geven een indicatie aan van de kosten van de artiest. Hoe meer “€-tekens”, hoe meer je betaalt. De artiest kiest zelf in welke categorie(ën) hij gelist staat.

FestivalConnect helpt je om de ideale partner voor jouw evenement te vinden. Een klein bedrijf kan waarschijnlijk geen mega-evenement aan, en een groot bedrijf heeft misschien minder focus op een klein evenement. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij hierin een bewuste keuze kunt maken zodat we de juiste partijen bij elkaar brengen.

Log in op je account. Vervolgens vind je onder de ‘Account’-tab een button waarmee je eenvoudig je verzoek in kunt dienen.

In lijn met de Algemene Verordening Persoonsgegevens kun je bij ons een verzoek doen om dataprotabiliteit. Dat doe je middels dit formulier. Let op! Je moet ingelogd zijn om deze aanvraag te doen.

Alleen partijen met een account kunnen een review achterlaten. Daarnaast controleren wij steeksproefgewijs of er inderdaad sprake is geweest van een samenwerking.