FestivalConnect is relevant voor iedereen die feesten of evenementen organiseert. Van tuinfeest tot bruiloft en van bedrijfsevenement tot festival.

Omgerekend kost het je gemiddeld 3-4 euro. Dit is afhankelijk van de categorie waarin de offerte is aangevraagd. Categorieën waarin de gemiddeldeprijsindicatie van de offerte hoger ligt, betalen ook iets meer voor het uitbrengen van de offerte.

Daar zijn wij heel open over:
1). De eerste categorie waarin je je registreert is gratis. Voor iedere volgende categorie (ook wel “listing” genoemd) betaal je 20 euro per jaar.
2). Je ontvangt de offerteaanvraag gratis. Wanneer je interesse hebt in de opdracht betaal je een aantal credits (omgerekend gemiddeld 3-4 euro) om een reactie met prijsindicatie naar de organisatie te sturen en dus kans te maken op de opdracht.

Ja, dat kan! Ga naar ons contactformulier en geef een korte toelichting op je verzoek. Wij zullen het dan intern bespreken en komen er binnen een paar dagen bij je op terug!

Je hebt een uniek e-mailadres nodig om je account aan te maken. Voor je tweede account moet je dus een ander e-mailadres gebruiken. Laat het ons even weten wanneer dit een probleem oplevert want dan helpen wij je daar graag mee.

Je hebt een uniek e-mailadres nodig om je account aan te maken. Voor meerdere leveranciers/artiesten moet je dus ander e-mailadressen gebruiken. Wij begrijpen dat dit met name voor boekingsbureau’s problemen op kan leveren. Hier hebben wij een alternatieve oplossing voor beschikbaar. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

De eerste categorie waarin je gelist staat is gratis. Log in in je account, selecteer “Profiel” en verwijder de listings tot je er nog maar een over hebt (want die is toch gratis).

Daar zijn verschillende verklaringen voor mogelijk:
1). Je hebt meerdere listings en de organisatie heeft offertes bij je aangevraagd in meerdere categorieën.
2). De organisatie heeft de details van de aanvraag aangepast en opnieuw verzonden. Wanneer er een grote overlap tussen beide zit adviseren wij om de eerste af te wijzen en te reageren op de laatste.

Ja, indien je de deadline gemist had kan het zijn dat de organisatie je nogmaals benaderd met dezelfde aanvraag.

Je ontvangt onze facturen altijd per mail. Facturen voor credits kun je daarnaast terugvinden in je account onder “Mijn Facturen”. Kosten voor extra listings brengen we eens per jaar op een aparte factuur in rekening.

Nee, wij werken met eens systeem van credits omdat betalen per offerte niet efficiënt is en te hoge kosten met zich meebrengt. Wil je het voor een klein bedrag een keer proberen? Koop dan ons “TRY OUT”-pakket.

FestivalConnect faciliteert de eerste contacten, maar is geen partij in jullie samenwerking dus dit moeten jullie samen oplossen. Vanzelfsprekend nemen wij klachten wel serieus en wij zullen gepaste maatregelen nemen indien dit herhaaldelijk dezelfde partij betreft.

De organisator is verplicht je zijn contactgegevens te geven op het moment dat hij zijn interesse in je offerte kenbaar maakt. Wanneer dit onverhoopt niet goed is gegaan kun je ons een e-mail of Whatsappbericht sturen en helpen wij je verder. Zie Contact voor onze contactgegevens.

Organisaties krijgen je reactiepercentage ook te zien. Zij zullen eerder partijen kiezen waarbij zij een grote kans maken op een reactie, dus ons advies is om altijd even te reageren, ook al heb je geen interesse.

Aantal reacties binnen deadline gedeeld door het aantal aanvraagde offertes.