FestivalConnect helpt je om snel en eenvoudig de ideale partners voor jouw evenement te vinden. Bekijk de video voor een uitleg binnen één minuut of lees hieronder hoe het precies in zijn werk gaat.

1. Registreren

Om offertes aan te vragen via FestivalConnect heb je een account nodig. Het aanmaken kost je maximaal twee minuten.

In je account beheer je alle informatie die nodig is om op een efficiënte manier je offerteproces te managen. Zo hoef je bijvoorbeeld de gegevens van je evenement maar één keer in te geven. Vervolgens worden ze automatisch met iedere aanvraag meegestuurd.


Je profiel is niet zichtbaar voor leveranciers en artiesten. Jij bepaalt dus met wie je in contact komt.

2. Offertes aanvragen

Direct na registratie kun je aan de slag! FestivalConnect biedt meerdere manieren om offertes partijen te benaderen. Doe een aanvraag bij de leverancier met wie je al lang samenwerkt door hun e-mailadres in te vullen, kies een partij op het platform, óf vraag ons om een partij voor je te zoeten. Een combinatie van deze opties kan natuurlijk ook! Vervolgens specificeer je de details van je aanvraag zodat je ook een goede prijsindicatie terugkrijgt. Als laatste kies je de deadline voor de reacties. Deze staat standaard op 10 dagen, maar dat kun je zelf aanpassen.


3. Vergelijk, kies en kom in contact

Je krijgt een mailtje wanneer er een leverancier gereageerd heeft. Alle offertes die onderdeel uitmaken van dezelfde aanvraag vind je bij elkaar in een duidelijk overzicht in je account. Dit is het moment waarop je de eerste selectie maakt. Misschien wil je in eerste instantie wel met meerdere partijen verder om er achter te komen wie het beste bij jouw evenement past.

Hoe dan ook vragen we je om binnen afzienbare tijd, uiterlijk 2 weken na deadline, aan alle partijen die een offerte hebben uitgebracht te laten weten of je met ze verder wilt. Ook dat regel je weer met één druk knop vanuit je account. Dit is het moment dat je potentiële partners voor het eerst jouw contactgegevens krijgen.

Registreren