FestivalConnect biedt je een eenvoudige manier om in aanmerking te komen voor nieuwe opdrachten. Of je nu tenten verhuurt, een foodtruck hebt of artiest bent, organisaties gebruiken FestivalConnect om simpel in contact te komen met de ideale leverancier of artiest voor alle facetten van hun evenement. Hieronder lees je hoe het werkt en wat de kosten zijn.

1. Maak gratis een profiel aan

Het is niet veel werk, maar zorg dat je in het oog springt want dit is jouw visitekaartje! Vul je bedrijfsgegevens in, geef een omschrijving van je activiteiten en voeg mooie foto’s toe.

Daarnaast kies je hier de categorie(ën) waarin je offerteaanvragen wilt ontvangen. De eerste is gratis, voor iedere volgende categorie betaal je 20 euro op jaarbasis. Je profiel is meteen actief!

2. Offerteaanvragen

Mede op basis van de informatie op profielpagina’s selecteren organisaties één of meerdere leveranciers/ artiesten waarbij zij een offerte aanvragen. In de stappen die de organisaties doorlopen worden zij verplicht om genoeg details te specificeren zodat jij een goede prijsindicatie kunt geven.

Als je geselecteerd bent ontvang je een notificatie via mail. Je kunt de aanvraag dan nog altijd gratis bekijken. Let vooral ook op de deadline! Je betaalt enkel een klein bedrag wanneer je een reactie wilt sturen omdat je interesse hebt in de opdracht.

Om vele transacties te voorkomen koop je credits. Het aantal credits dat je betaalt voor een reactie verschilt per categorie, maar kost omgerekend gemiddeld 3-4 euro. Er zijn verschillende pakketten te koop, tijdelijk met een flinke welkomstkorting!

3. Reactie van de organisatie

Als een organisatie jouw aanbod interessant vindt dan krijg je haar contactgegevens, of ze benaderen je direct om verdere details te bespreken!

Na het evenement kun je de organisatie vragen om een review te schrijven op jouw profielpagina, waardoor je nog beter naar voren komt op FestivalConnect!

Registeren